Over Goods4Ukraine.eu

Goods4Ukraine brengt vraag en aanbod bij elkaar met als doel om vluchtelingen te helpen aan missende benodigdheden.

Het platform Goods4Ukraine is speciaal opgezet om vluchtelingen uit Oekraïne te helpen aan benodigheden. Heb je speelgoed, babyspullen, een woonplek of vervoer die je gratis wil aanbieden, dan kun je eenvoudig je aanbod plaatsen op de website.

Het plaatsen werkt als volgt, je registreert je met je e-mailadres zodat je je advertentie eventueel kunt aanpassen of kunt sluiten. Reageert iemand op je aanbod, dan ontvang je een mail. Je kunt er zelf voor kiezen om met diegene in contact te komen.

Hoe werkt Goods4Ukraine.eu?

Goods4Ukraine.eu is een website die vraag en aanbod samenbrengt. Ondanks het feit dat de website zich vooral kenmerkt door het laagdrempelige karakter ziet Goods4Ukraine.eu het als haar missie om hen zo goed mogelijk te adviseren over prettig, veilig en verantwoord handelen. De website is zeer eenvoudig in gebruik. Het enige dat hiervoor nodig is, is een e-mailadres, enkele lokatiegegevens en een paar minuten tijd.

Duurzaam en lokaal

Door de lokatiegegevens kunnen we de vraag- en aanbod optimaal laten samenkomen. Hierdoor proberen we lokaal en duurzame matches te maken.